מתכון מנצח – שלושה מרכיבים לרווחת העובד בפורים: הפתעות, חגיגות והשקעה ראיון קצר עם מר ארז בוגנים, מנכ”ל סינאל
בעוד מספר שעות, יגיעו כל עובדי החברה אל מסיבת פורים מיוחדת במינה.
“הכניסה צריכה להיות נינוחה והדרגתית” אומר מר ארז בוגנים. חובה שכל עובד יגיע במצב רוח טוב ושמח. המסיבה תתחיל בצורה הדרגתית, בהתחלה של הערב, אלו יהיו דוכני האוכל והנשנושים הקלים שירגיעו את הבטן אחרי הנסיעה הקצרה/ארוכה אל מועדון ה”קאפלה”.
לאחר שהבטן תירגע, נמשיך עם בר אלכוהולי משובח ומוזיקה נעימה שתאפשר לכולנו לשוחח, לצחוק ובעיקר לשמוע אחד את השנייה.
נתיישב לאכול ארוחת ערב מלאה של השף שחף שבתאי ומסביב לשולחן, נעביר אחד לשנייה סלטים, מטבלים ואולי ישפכו גם כמה כוסות מים על המפה כנהוג באירועים שמחים. העיקר שכולם יהנו.
רק לאחר שלכולנו לא תהיה שום סיבה להיות עצובים, נמקד כולנו את אור הזרקורים על העובדים הנאמנים ואל העובדים שביצעו תרומה משמעותית לארגון והשפיעו על רווחת כלל העובדים.
ומכאן והלאה נתחיל לאבד את האחיזה, תהיה לנו תחרות תחפושות נושאת פרסים שתכאיב לנו בצד מרוב צחוק ובדיוק לפני מתן הפרס האחרון (אי אפשר לדעת זו הפתעה) יעלה אומן אורח שיעשה לכולנו שמח! הדיג’יי שניגן עד עכשיו מוזיקה שאיפשרה לנו לשוחח, יגביר את הווליום במערכת ההגברה ואין יותר דרך חזרה – תתחיל מסיבת פורים אל תוך הלילה.
את ההמשך תראו בעצמכם, היום בלילה, מחר בבוקר – לא נדע 😊